Beleef onze nieuwe stijl!

Kerstmenu 2018

Wij hebben alleen kerstavond en eerste en tweede kerstdag s'middags nog plaats.

Geachte gast,

Ook Kerst 2018 kunt u zich sfeervol en culinair laten verwennen in Bar restaurant Niej-jork. Dit willen wij in de sfeer van ons Niej-jork concept voortzetten met verschillende gerechtjes. Met veel genoegen informeren wij u omtrent deze feestdagen. Bijgesloten treft u dan ook het kerstprogramma aan. Op het reserveringsformulier kunt u kenbaar maken of u: Kerstavond, 1eof 2eKerstdag komt.

Uw reservering is pas definitief als wij het reserveringsformulier hebben ontvangen. De uiterlijke datum van inlevering is dinsdag 18 december 2018.
Wij hopen u met de kerstdagen in ons Restaurant te mogen verwelkomen. Indien u niet in de gelegenheid bent ons tijdens de Kerstdagen te bezoeken, hopen wij u bij een andere gelegenheid als gast te mogen ontvangen en wensen wij u fijne feestdagen.
Indien u nog vragen mocht hebben, dan kunt u natuurlijk altijd telefonisch (077-3515454) of per e-mail ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet, Familie Ooms en medewerkers

DOWNLOAD KERSTBRIEF
DOWNLOAD RESERVERINGSFORMULIER
DOWNLOAD MENUKAART

Hotel American
Keulsepoort 14
5911 BZ Venlo
+31 (0)77 351 54 54
www.niej-jork.nl